Digitální tisk od společnosti Lagraf Partners


V současné době hraje prim v oblasti tiskových služeb digitální tisk. Je to moderní technologie, která využívá výpočetní techniky k tomu, aby mohlo dojít k přímému tisku z digitalizované předlohy, aniž by byl zapotřebí další mezičlánek, což bývá případ knihtisku, klasického sítotisku nebo tamponového tisku. S digitálním tiskem https://lagraf.com.pl/ se můžete setkat v mnoha podobách, objevuje se na reklamních plakátech či letácích, na firemních či osobních vizitkách, na firemních prospektech a v dalších oblastech mnoha odvětví lidské činnosti.

Velkou výhodou digitálního tisku od společností Lagraf Partners https://lagraf.com.pl/druk-cyfrowy/ je schopnost vytvořit dokonalou podobu tisku dle fotografické předlohy ve věrných barvách, to znamená, že nejste omezeni jen několika základními barvami, jak je tomu například u sítotisku. Kvalita digitálního tisku je tedy špičková, jde o nejkvalitnější formu tisku ze všech tiskárenských technologií. Digitální tisk je také velmi rychlý a vyplatí se již u malého počtu tištěných kusů, na rozdíl od jiných typů tiskových služeb, například zmiňovaného sítotisku.

tisk

Další předností této technologie je nízká cena vzhledem k tomu, že není zapotřebí žádná tisková deska, síto či jiný mezičlánek, a že tisk probíhá přímo z digitalizované tiskové předlohy. Do tiskové předlohy lze také zasahovat v průběhu tisku a veškeré výtisky lze podrobit komplexnímu knihařskému zpracování, jestliže poptáváte tisk různých typů knižních vazeb.

Saténové a nylonové pásky pro termotransferový tisk

Termotransferový tisk například na oděvní štítky, reklamní stuhy a další výrobky se provádí na saténové nebo nylonové pásky https://lagraf.com.pl/tasmy-nylonowe-i-tasmy-satynowe/. Dodáváme je na trh v rozměrech šíře od 15 mm do 110 mm v různých barevných provedeních. Spolu s páskami jsme schopni dodat zákazníkovi kompletní vybavení pro termotransferový tisk, tedy jak průmyslové tiskárenské komplexy tak i přenosné stolní tiskárny štítků a veškeré příslušenství.

Posted in <a href="https://www.upmas.cz/business/" rel="category tag">Business</a>